Våre tjenester

Helsehuset Stokke er et samarbeid mellom fire fastleger, tre manuellterapeuter, kiropraktor, naprapat og massasjeterapeut.

FASTLEGENE

Vi er 4 fastleger, 2 sykepleiere og 2 helsesekretærer som sammen driver fastlegekontoret på Helsehuset Stokke. Les mer...

MANUELLTERAPEUTENE / FYSIOTERAPEUTENE

Manuellterapeuter undersøker, vurderer og behandler plager i muskel-/ skjelettsystemet for å gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner.

De kan skille mellom sykdommer i muskel- og skjelett og andre sykdommer med samme symptomer. Les mer...

KIROPRAKTOR

En kiropraktor jobber med akutte og kroniske plager i nerve-muskel- og skjelettsystemet. Vi behandler plager og feilfunksjoner i hele bevegelsesapparatet.

En kiropraktor vil se på kroppen som en helhet og forsøke å finne den underliggende årsak for plagene.
Behandlingen baserer seg i stor grad på manuelle metoder og den tilpasses hver enkelt person. Passer uansett alder. Les mer...

NAPRAPAT

Naprapater behandler akutte og langvarige muskel- og skjelettplager.

Behandlingen bygger på manuell ortopedisk medisin, og benytter seg av teknikker som massasje, stretching, manipulasjon, mobilisering, og triggerpunktbehandling.

En naprapat kan også hjelpe deg med ergonomi og hjemmeøvelser. Man kan benytte naprapati både forebyggende og rehabiliterende. Les mer...

MASSASJETERAPEUT

Vi behandler firmaer, idrettslag, toppidrettsutøvere, mosjonister, barn/ungdom og eldre, stort sett alle.

Jobber med alt av muskel- og leddproblemer. Les mer...

SAMTALETERAPEUT

Samtaleterapeuten på Helsehuset Stokke er utdannet spesialsykepleier i psykisk helsevern og har videreutdanning innen kognitiv terapi. Samtaleterapeuten hjelper deg om du ønsker å endre på vonde tanker eller følelser i livet ditt.