Våre tjenester

Helsehuset Stokke er et samarbeid mellom fire fastleger, tre manuellterapeuter, kiropraktor, massasjeterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og samtaleterapeut.

FASTLEGENE

Vi er 4 fastleger, 2 sykepleiere og 2 helsesekretærer som sammen driver fastlegekontoret på Helsehuset Stokke. Les mer...

MANUELLTERAPEUTENE / FYSIOTERAPEUTENE

Manuellterapeuter undersøker, vurderer og behandler plager i muskel-/ skjelettsystemet for å gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner.

De kan skille mellom sykdommer i muskel- og skjelett og andre sykdommer med samme symptomer. Les mer...

KIROPRAKTOR

En kiropraktor jobber med akutte og kroniske plager i nerve-muskel- og skjelettsystemet. Vi behandler plager og feilfunksjoner i hele bevegelsesapparatet.

En kiropraktor vil se på kroppen som en helhet og forsøke å finne den underliggende årsak for plagene.
Behandlingen baserer seg i stor grad på manuelle metoder og den tilpasses hver enkelt person. Passer uansett alder. Les mer...

PSYKOMOTORISK FYSIOTERAPEUT

Psykomotorisk fysioterapi retter seg mot bevisstgjøring og endring av spenningstilstandene i kroppen, og gir økt fortrolighet og kontakt med egen kropp.

Pust og spenningstilstand i muskulatur endrer seg i forhold til hvordan vi har det med oss selv.

Vedvarende spenningsmønster kan låse seg over tid, og gi smerter i muskler og skjelett, eller andre plager. Stress, bekymringer, konflikter, traumatiske opplevelser og livsbelastninger virker inn på vår kropp og kroppsopplevelse. Les mer...

MASSASJETERAPEUT

Vi behandler firmaer, idrettslag, toppidrettsutøvere, mosjonister, barn/ungdom og eldre, stort sett alle.

Jobber med alt av muskel- og leddproblemer. Les mer...

SAMTALETERAPEUT

Samtaleterapeuten på Helsehuset Stokke er utdannet spesialsykepleier i psykisk helsearbeid og har videreutdanning innen kognitiv terapi. Samtaleterapeuten hjelper deg om du ønsker å endre på vonde tanker eller følelser i livet ditt.

© 2018 Helsehuset Stokke, alle rettigheter forbeholdt | Design Ingebjørg Giil | Personvern

Helsehuset Stokke AS - Stokkeveien 55, 3160 Stokke | 33 36 37 90